Ekran dotykowy zle dziala

GASTRO POS jest programem, który umożliwia na dużą i intuicyjną sprzedaż, przygotowaną w mało ruchach poprzez ekran dotykowy. Jako wysoce popularny organizm na targu gastronomicznym zajmuje się dużym znaczeniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa pomaga w produkcji kelnerom zaś tymże jedynym ułatwia szkolenie nowych pracowników.

Dzięki bardzo przystępnej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje drogich i długich szkoleń, oraz bardzo przydatna metoda użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, powiązana z wielką gamą funkcji, znacznie dobrze sprawdzi się w nie tylko w ścisłym, pojedynczym lokalu, ale więcej w sieci gastronomicznej.

http://erp.polkas.pl/oprogramowanie-do-zarzadzania-produkcja/

Indywidualne dobranie funkcji Dzięki bardzo dużo pracom i modułom GASTRO POS jest szczególnie elastycznym systemem, jaki otrzymamy na placu. W relacje od profilu lokalu, lub jest więc bar, pub, i nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, jakie będą najgodniejsze dla Twoich potrzeb.

Bezpieczeństwo Logowanie się naszych ludzi do programu przez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca lub za pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring także jego czasu rzeczy kiedy i owocu jaki tworzy. W zależności od stanowiska, można i ustalić widok opcji tak, żebym stanowił on dopasowany do uprawnień danej jednostki, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż oraz wystawianie faktur, pracodawca ma kontakt do ludzi możliwości. GASTRO POS pozwala ograniczyć straty lokalu i zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia również obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć; dopasowanie ekranu do swoich potrzeb; kontrola rachunków i zamówień; przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania; obrazowa prezentacja sali; rozliczenia kelnera w każdym etapie; zapisywanie czasu pracy; brak trudności w modyfikowaniu potraw; zgoda z kuchnią; sprawdzanie zamówień i rachunków; elastyczne kształtowanie cen; kontrola ustalanych rabatów; zgodność z planami hotelowymi i narzędziami do zadań specjalnych.