Krajalnica instrukcja bhp

Krajalnica maga 612p to skuteczne danie do cięcia wszelkiego typu żywności. Nadaje się również do robienia produktów miękkich jak niektóre warzywa jak oraz do prostych jak sery. Dobre dokumenty i proste wykonanie zapewnia dużą i prostą eksploatację. Konstrukcja maszyny pozwala na zachowanie jej w czystości i wykonanie wszystkich zaleceń sanitarnych. Sama obsługa jest automatyczna i prosta, dzięki czemu inny gość może stać szybko wdrożony w inne obowiązki.

Parametry techniczne krajalnicy maga 612p to: - wymiary 635 x 500 x 495 mm - klasa bezpieczeństwa to IP33 - ciężar urządzenia 39 kg - grubość krojenia od 0 do 28 mm - stół podawczy 300 x 250 mm - moc silnika 250 W - długość ostrza noża 300 mm

Krajalnica realizowana istnieje w dwóch wersjach. Wersja standardowa wyposażona jest w przyciski start stop oraz samoczynny mechanizm wyłączania noża przy kłopotach z napięciem zasilającym w sieci. Krajalnica maga jest zabezpieczenia przed przypadkowym włączeniem. Czujnik w daniu wykrywa niepoprawne założenie osłony noża. Dzięki owemu nie jest możliwe jego włączenie, zabezpieczając osobę obsługującą. Codzienne zabiegi konserwacyjne nie są delikatne i możliwe do uprawiania w krótkim okresie. Wystarczy po przeprowadzeniu pracy dokładnie oczyścić urządzenie z resztek efektów jak tłuszcz czy okruchy. Wszystkie elementy jak taca, pokrywa noża można szybko zdemontować także nie ma potrzeby używania żadnych urządzeń do ostatniego. Krajalnica sprawdzi się zarówno w mniejszych sklepach kiedy również średnich zakładach, gdzie przerób wyników istnieje na małym poziomie. Cena krajalnicy maga 612p to prawie 4500 złotych brutto. Do krajalnicy widoczne są też części zamienne w symbolicznych cenach. Urządzenie buduje się z wielu elementów, które potrafią zostać wymienione w wypadku zniszczenia lub awarii. Zmniejszy to długofalowe koszty eksploatacji modelu.