Program do zarzadzania ups

System POS to plan gastronomiczny do prowadzenia wszelkiego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe zaś tym całe.

http://erp.polkas.pl/system-obiegu-dokumentow-w-firmie-jak-dodac-status-dokumentu-w-module-optima/System obiegu dokumentów w firmie. Jak dodać status dokumentu w module Optima? | Systemy ERP | POLKAS

Dla niskich także zdrowszych lokali POS bardzo dobrze zbiera się w obsłudze zarówno małych lokali, jak także pełnych sieci gastronomicznych. To absolutne narzędzie, dobrane do książki na dowolnej liczbie stanowisk POS. Projekt w staranny sposób usprawni prowadzenie na danych szczeblach menedżerskich, zapewniając pełną władzę nad każdym etapem pozycji w terenu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na efektywność pracowników w kuchni oraz na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi i planowanie smacznego menu.

Zgodność z różnymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma narzędziami oraz sposobami, które usprawnią działanie każdego domu. Oddziaływanie na dodatkowym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych bądź i bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, działają na krótszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Jasny i prosty sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników działając na stok kosztów wdrożenia systemu.

Czerpanie z modułu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie wpisów do zamówień, zgoda z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie danych o wartościach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, umowy i saldo każdego stolika, grupowanie produktów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy obraz na salę, spis akcesoriów do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, informacje o zbyt dużym czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: przygotowanie i modyfikacja zamówień, drukowanie bonów w polu przygotowania dań, szybka zmiana zamówień, pasek produktów dużego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa różnych form płatności.